Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.  afla mai mult  OK


programul meu
Maratonul, cursa de anduranta pe o distanta de 42.195 km, este o proba care implica un consum energetic foarte ridicat. Principiile care stau la baza unui maraton de succes sunt simple: stabilirea unui target realist, antrenamentul regulat si adoptarea unei diete echilibrate. Pentru un sportiv, dieta este la fel de importanta ca antrenamentele saptamanale. Nu doar ca ii permite pastrarea unei greutati corporale optime, dar ii si permite sa isi atinga potentialul maxim in timpul competitiei si prevenirea asa-numitului zid de la km 30. Zidul de la Km30 apare atunci cand toate rezervele de glicogen stocate in ficat si in muschi se epuizeaza. Glicogenul este ars rapid de catre corp pentru a-ti furniza energie instantaneu. Un alergator poate stoca aproximativ 2000kcal sub forma de glicogen, ceea ce i-ar fi suficient pentru aproximativ 30 de km. In momentul in care rezervele de glicogen sunt epuizate, corpul este nevoit sa obtina energie arzand din grasimile stocate. Arderea grasimilor este mult mai lenta in comparatie cu arderea glicogenului. In acel punct se declanseaza o oboseala puternica, brusca, si senzatia ca nu mai poti face nici un pas te blocheaza. Antrenamentul si dieta joaca un rol esential in favorizarea acumularii de glicogen in muschi.
Isostar Energy Shot Capsuni, 60 ml
 

-15 min

Isostar Energy Shot Capsuni, 60 ml

Isostar Energy Shot completează noua gamă a stimulenţilor în formă lichidă (60 ml). Acest shot conţine cofeină (echivalentă a 2 căni de cafea într-un singur shot), guarana şi ginseng care, combinate cu conţinutul de carbohidraţi (99%), oferă energie imediată şi explozivă înainte şi în timpul exerciţiilor. Conţine de asemenea vitamina C (135% de RDA), ce ajută la reducerea oboselii, combinată cu vitamina B1, contribuie la metabolismul energetic. Formatul său practic de 60 ml îl face însoţitorul perfect ce îţi oferă stimulentul de care ai nevoie în momentele cheie ale cursei.

sfatul Isostar

Pentru a lua un start plin de energie, cu 15 minute inainte de inceputul cursei bea 1 Energy Shot, impreuna cu apa sau izotonic. Acest produs este bogat in glucide cu absorbtie rapida, usor asimilabile, in vitamina B1 (vitamina energiei) ce contribuie la transformarea nutrientilor in energie, in vitamina C - un ajutor in diminuarea starilor de oboseala si in cofeina, ce te va revigora.