Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.  afla mai mult  OK

 
 Sporturi de echipa   & Nutriţie 
Gamă Sporturi de echipa Toate Pregatire Performanta (>2h) Recuperare
 COACHING NUTRITIONAL 
Bazele nutritiei sportive

Nutritia buna in timpul anului iti asigura toleranta perfecta pentru activitatile sportive, contribuind la imbunatatirea performantei si promoveaza recuperarea. In acest fel limiteaza performanta slaba si accidentarile musculare ce pot interveni in...
CITESTE
Deficiente minerale

Deficiente minerale = scadere in performanta. In cantitati mari, mici sau chiar infime, mineralele sunt esentiale pentru functionarea corecta a corpului. Ne concentram pe 3 dintre ele. Riscurile sportivilor. In mare riscurile sportivilor cu...
CITESTE
Fara doping

Dopingul este definit ca o incalcare a regulilor anti-doping prevazute in lume in codul anti-doping emis in martie 2003.
CITESTE
Bauturi energizante

Caloriile (kcal) sunt furnizate de catre 3 nutrienti in dietele noastre: carbohidrati, lipide si proteine.
CITESTE
Hidratare si performanta

Cand practici un sport regulat, administrarea de fluide este esentiala si trebuie gestionata atent pentru simplul fapt ca bautul nu asigura insusi o garantie ca bautura va fi folositare corpului.
CITESTE
Sportul si indicele glicemic

Cunoasterea indicelui glicemic al unui aliment este important pentru gestionarea buna a rezervelor de carbohidrati inainte, in timpul si dupa exercitii.
CITESTE
Oxigenul si VO2 max

Avem nevoie de oxigen sa traim si chiar de mai mult atunci cand practicam un sport. Oxigenul este administrat in procesul respiratiei. De ce este oxigenul si VO2 max asa de important?
CITESTE
Beneficiile spirulinei pentru exercitiile fizice

Spirulina naturala este un supliment dietetic bun pentru sportivi pentru ca ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare. Le permite sa isi optimizeze pregatirea musculara in timpul antrenamentelor la fel ca si recuperarea dupa exercitii. Pentru a nu...
CITESTE
Focus pe muschi

Muschii sunt responsabili pentru toate miscarile noastre, fie voluntare sau nu. Dar din ce sunt ei facuti? Cum lucreaza ei? Ce nutriente sunt necesare pentru contractia lor?
CITESTE
Energia metabolismului exercitiilor

La fiecare miscare, fiecare exercitiu, muschii se contracta. Aceasta contractie necesita energie: ATP. Dar de unde provine ?
CITESTE